Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Biomagnetism Sweden

Nu kan du läsa allt om Biomagnetism Quantic, men först vill jag kortfattat nämna att efter vidareutbildningar inom alternativmedicin arbetar jag sedan två år tillbaka enbart per distans. Det är en metod baserad på kvantfysik där avstånd inte har betydelse - oavsett var man befinner sig i Sverige eller i världen. I Biomagnetism Quantic används givetvis inte magneter, men betäckningen “biomagnetism” lever kvar eftersom mycket bygger på samma grundprinciper dvs balans och energi. Om du vill få hälsotips och information om rabatter kan du fylla i formuläret under till höger.

När du skickar formuläret kommer du att få ett e-post med en länk för att ladda ner en gratis pdf-bok som handlar om olika alternativbehandlingar. Kom ihåg att hitta vårt mail, som kan befinna sig i skräpposten så att du bekräftar att du vill ha våra mail och så att du kan ladda ner boken.


Du kommer också att få en rabattkod på 3 behandlingar värda st. 700:- för 450:- per styck som gäller upp till tre behandlingstillfällen.