Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Biomagnetism

Quantic

Behandling per distans utan medicin och biverkningar

DISTANSBEHANDLING MED BIOMAGNETISM QUANTIC SOM FRÅN THETA NIVÅ REPARERAR DEN FYSISKA, EMOTIONELLA, MENTALA, ASTRALA OCH DEN SPIRITUELLA KROPPEN.

Avstånd har ingen betydelse

Att vara frisk och sund ska vara ett naturligt tillstånd eftersom vi kommer till världen med en kropp i balans och med organ i perfekt fungerande skick. Men i takt med tiden sker händelser i våra liv som på olika sätt kan påverka hälsan.  

BIOMAGNETISM QUANTIC bygger på Dr. Goiz ursprungliga behandlingsmetod, Medicinsk Biomagnetism, där man använder magneter för att normalisera kroppens pH-värde. Därför står texten kvar från vår tidigare hemsida för att man ska förstå ursprunget till Quantic-metoden och vikten av balans. Skillnaden är att i stället för att lokalisera och eliminera smittbärare i den fysiska kroppen, behandlar man obalanser med Quantic, vilket är detsamma fast mer effektivt. Mer effektivt eftersom sjukdomar beror på obalanser, och obalanser i det emotionella, mentala och spirituella systemet är den största orsaken till uppkomsten av sjukdomar.

Med BIOMAGNETISM QUANTIC behandlar man oftast per distans och då kommer den naturliga frågan; ”Kan man utföra behandlingar per distans oavsett avstånd mellan patient och terapeut”? Att påstå något sådant kan vid första anblick verka oseriöst, ej trovärdigt eller också magi, framförallt för den som är tveksam inför alternativa behandlingar.

Den vetenskapliga förklaringen till att man kan behandla per distans och överföra vibrerande energier i oändlighet heter kvantfysik. Denna teori är vetenskapligt accepterad och den målar upp en bild av hur världen (och universum) fungerar som skiljer sig avsevärt från den klassiska fysikens världsbild och som kan verka ologisk samt svårbegriplig. Mer detaljerat om detta kan du läsa i vår nedladdningsbara e-bok längre ner på sidan.


Det som intuitivt kan te sig svårbegripligt med kvantfysiken är vad som på engelska kallas SUPERPOSITION och ENTANGLEMENT.

SUPERPOSITION innebär att atomer i princip befinner sig i flera positioner samtidigt, eller rättare sagt i alla tänkbara positioner.ENTANGLEMENT är fenomenet som innebär att objekt åtskiljda från varandra utan någon som helst fysisk koppling kan påverka varandra. Det handlar alltså om att förstå energier. Precis allt i detta universum är gjort av ren vibrerande energi - olika saker vibrerar på olika frekvenser. Vi är inte medvetna om att det finns ett kollektivt fält som alla är en del av och som kopplar människor och allt levande samman.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:


Vid första kontakttillfället per telefon mellan patient och terapeut, bokas tid för behandlingen samtidigt som journal upprättas med namn, födelsedatum, stad och information om vad som ska behandlas.

Ungefär tio minuter innan överenskommen dag och tid, kontaktar terapeuten patienten, ber om ett nytaget fotot (selfie) samt att ett glas vatten ska drickas innan vederbörande intar viloläge. Bäst är att ligga ner och koppla av eller sova - man behöver alltså inte hjälpa till genom att tänka på något speciellt. Behandlingen tar cirka 35 minuter och patienten vilar tills att han/hon blir kontaktad.

Jörgen Svenson


Terapeut

+46 704-169113

[email protected]


Distansbehandling 


Pris per behandling: 700:-

Videoreferens

Videoreferens

Ladda ner vår egen e-bok om hur Biomagnetism Quantic och Medicinsk Biomagnetism fungerar. Boken får du gratis genom att klicka på knappen!

Ja, tack! Jag vill gärna ha boken!

(en ny sida kommer då att öppnas med boken och då kan du både läsa den och klicka på "ladda ner" uppe till höger)

Det var så här det började:

Artikel ur tidskriften "NÄRA"

Öppna här ▶️

Artikel